IMG_4632 IMG_4648 10712562_791933264182201_6249601188220450884_o


Tovenarij bij uw gasten aan tafel:
Geschikt voor grotere feesten. Deze vorm van toveren wordt vertoond van tafel tot tafel (soms met mijn eigen mobiel tafeltje of een leuke variant, dit is afhankelijk van de locatie). Zo kan ik iedereen actief betrekken bij de voorstelling van een compacte magische of mentale act die ik van dichtbij vertoon. Het is een originele manier om uw gasten te verrassen op uw feest. Daardoor wordt de sfeer op uw feest steeds beter. Mensen klappen juichen en vallen even stil van verbazing. En dan op het einde komt de vraag ‘hoe doe je dat’
Duur van de act: Afhankelijk van het aantal gasten en de wensen van de organisator / klant (dit is in samenspraak met de organisator)

Rondwandelende tovenaar:
De show wordt gebracht voor groepjes van zes tot tien rechtstaande personen. Iedereen die er bij staat, wordt ook daadwerkelijk bij het optreden betrokken en maakt direct onderdeel uit van de show. (afhankelijk van de locatie breng ik mijn eigen mobiel tafeltje of antieke toverkar mee)
Duur van de act: Afhankelijk van het aantal gasten en de wensen van de organisator / klant. (Dit dient wel op voorhand af gesproken te worden bij de boeking)

Salon tovershow:
Een salon show is zowel voor kinderen als volwassenen. Deze vorm van toveren wordt vooral toegepast in familiale sfeer en op kleine evenementen. Dit is het geschikte optreden voor kleine groepen met een zittend publiek. Voorbeeld: In een living, garage, café of kleine feestzaal. Hier worden ook andere bijkomende trucs vertoond dan bij Tafeltoveren. Bij salon magic is de afstand tussen het publiek en de goochelaar beperkt, doch groot genoeg om ook acts toe te laten die ik niet zou kunnen vertonen met een close-up optreden.
Standaard show: Duurtijd 30 min.
Special show: Duurtijd 45 minuten

Straat toveren:
Dit wordt vertoond in kleine groepjes van ongeveer tien personen. Deze vorm van goochelen wordt vertoond op straat. De toeschouwers die er bij staan worden betrokken bij het optreden. (ik breng voor deze act ook mijn antieke toverkar mee)
Duur van de act:
Afhankelijk van de wensen van de organisator. Dit kan volledig naar de behoefte van de organisator / klant aangepast worden. (Dit dient wel op voorhand af gesproken te worden bij de boeking)

Podium standaard show voor kinderen:
Dit is een podium show voor kinderen.
Deze tovershow is een show op het podium waar de kinderen centraal staan en mogen meedoen met de toveracts.
Deze show gaat samen met een mooi en komisch verhaal.
Bij de tovertrucs worden de kinderen ondergedompeld in een wereld van fantasie, magie en tovenarij.
Duurtijd: 30 minuten

Podium show de magische toverkist:
Dit is een podium show voor kinderen.
Deze tovershow is een uitgebreide show op het podium waar de kinderen centraal staan en mogen meedoen met de toveracts.
In deze show staat de magische toverkist centraal en het verhaal is daar ook op afgestemd.
Deze show bevat ook:
Speciale magische effecten -verassende geluidseffecten - zweeftrucs - tovertrucs met vuur - het verhaal van de magische oude toverkist - verdwijntrucs - verschijn trucs - tovertrucs met touwen - kaart trucs - de tovertruc met onzichtbare munten en nog veel meer, te veel om op te noemen.
Deze show is ideaal voor scholen, bedrijven, instellingen, senioren, verenigingen en buurtfeesten.
Ik breng mijn eigen geluidsinstallatie mee.
Duurtijd: 45 minuten
Klik hier voor foto’s

Tovershow voor senioren:
Dit is meestal een salonoptreden daar de senioren bij sommige tovertrucs actief mogen meedoen. Natuurlijk kan dit ook in een podium act gebracht worden.
Deze show bevat magische tovertrucs die gebracht worden met een leuk verhaal.
Bij deze show staat het persoonlijk contact met de senioren centraal.
Dit is de ideale show voor senioren.
Deze show bevat ook:
Speciale magische effecten - zweeftrucs - tovertrucs met vuur - verdwijntrucs - verschijn trucs - tovertrucs met touwen - kaart trucs - de tovertruc met onzichtbare munten en nog veel meer, te veel om op te noemen.
Ik breng mijn eigen geluidsinstallatie mee.
Standaard show: Duurtijd 30 min.
Special show: Duurtijd 45 minuten
De duurtijd kan in samenspraak met de klant / organisator aangepast worden.
Klik hier voor foto’s

Workshop toveren - goochelen
Een workshop toveren goochelen is een originele activiteit voor kinderfeestjes, jeugdbeweging, verenigingen, camping enz.
Goochelen en Toveren is populair, bijna ieder kind heeft wel eens een goochelaar of tovenaar op tv gezien of heeft tovenaar Nelius al live aan het werk gezien in een van zijn tovershows.
Veel kinderen hebben zelf al een goocheldoos maar kunnen of begrijpen de trucjes niet goed, vaak weten de kinderen niet hoe ze deze trucs goed kunnen vertonen.
Een workshop kan ook gecombineerd worden met een optreden van tovenaar Nelius.

Mentalistische toveracts:
Of beter de mentale tovenarij, ik lees uw gasten hun gedachten en doe voorspellingen en andere onverklaarbare dingen. Dit wordt meestal gecombineerd met andere toveracts.
Nota:
Iedere gelegenheid is anders en vraagt dus om een unieke aanpak. Indien er kinderen op het feest zijn zorg ik dat deze ook aan bod komen met enkele leuke kindertrucs. Samen bekijken we hoe we het maximale uit het optreden voor uw feest kunnen halen. Zo maak ik uw gelegenheid net iets specialer dan anders.
Voor sommige evenementen is het echter ook mogelijk dat ik me aan een tafeltje of mijn antieke toverkar installeer zodat de geïnteresseerden naar de goochelkunsten kunnen komen kijken om de magie te beleven.


TOP